2 intensiva och lyckade konferensdagar på Helsingforsbåten för Majoriteten i Håbo!

De fyra partierna i majoriteten i Håbo har varit på konferensresa till Helsingfors. De två dagarna var fyllda med aktiviteter i konferensavdelningen på Viking Lines Gabriella under helgen 7-9 september.
Kommunalrådet Nina Lagh och Moderaternas ordförande Karl-Henrik Nanning hälsade i egenskap av reseledare de 35 närvarande politikerna välkomna.
Bland alla ämnen som togs upp under konferensdagarna var utbildning för ordföranden och ledamöter i nämnder och styrelser, 2008 års budget med de senaste skatteprognossiffrorna som hjälp för att bestämma riktade satsningar, verksamhetsplan 2007-2010, visionsdiskussioner samt nomineringar till tomma platser i nämnder och styrelser.
Alla var rörande överens om att det varit mycket lyckade konferensdagar. Förutom att mycket bra politiska diskusioner genomfördes, resulterade resan i att vi också lärt känna varandra bättre på ett personligt plan.


Kommunalrådet Nina Lagh, och "reseledaren" Karl-Henrik Nanning hälsar alla politikerna välkomna till konferensen.


Förväntansfulla politiker strax innan konferensen sätter igång.


Det var verkligen roligt att så många kunde följa med på den här konferensresan.


En bild från andra dagens konferensprogram.


Bålstapartiet i knät på Moderaterna! Peter Björkman verkar trivas i knät på Nina Lagh....


Marknadsbolagets ordförande Peter Kilger, Kultur- och Fritidsnämndens ordförande Lennart Carlsson samt Överförmyndarnämndens ordförande Bo Johnson på promenad i Helsingfors.


Vi hann ta en tur bland sevärdheterna i Helsingfors. Här den vackra domkyrkan vid Senatstorget.

Text och foto: Nils-Åke Mårheden

© Moderata Samlingspartiet i Håbo